Pagini

Atitudine!

Sambata, 15 mai, am avut deosebita placere sa fiu invitata de sotul meu la o expozitie de fotografie, un artist deja cunoscut, Cosmin Bumbut, care ne-a transpus prin fotografiile sale intr-o alta lume, intr-o lume unde am gasit oameni cu atitudine, oameni care au reusit, prin Tasuleasa Social sa dovedeasca ca ...se poate si altfel! Ca lumea nu incepe si se termina cu noi, cu fiecare din noi, separat, ci ca oamenii, daca se unesc, cumva, in felul acesta...pot sa creeze momente si lucruri ...incredibile!

"Portrete pe stejari" ma convins...ca intradevar, mai avem o sansa.... ramane doar sa intindem mana, dupa ea!
Am avut si cateva fotografii preferate, fotografii care transmiteau cate o poveste, fiecare, o poveste despre copaci, si nu orice fel copaci... si despre oameni...care...simt eu, ca nu-s orice fel de oameni...


Dupa acest eveniment, Societatea de Concerte Bistrita, Primaria Municipiului Bistrita si Liceul de Muzica “Tudor Jarda” ne-au prezentat:
Turneul national
Vioara Stradivarius in campanie sociala de strangere de fonduri pentru copiii cu deficiente de auz din Romania Recital sustinut de
Alexandru Tomescu si Horia Mihail




Impreuna putem oferi o viata mai buna copiilor cu deficiente de auz din Romania.Apelati numerele in reteaua Romtelecom:
0 900 900 692 (2 euro)
0 900 900 694 (5 euro)
0 900 900 690 (10 euro)
Trimiteti un SMS la numarul 848 (2 euro) in retelele mobile Vodafone, Orange sau Cosmote. Numerele sunt puse la dispozitie in mod gratuit de catre parteneri. La tarifele de mai sus nu se percepe TVA.
Donatiile dumneavoastra sunt directionate catre copiii cu deficiente de auz din Romania prin Tasuleasa Social, partener al campaniei sociale.

Niciun comentariu:

This photo is copyrighted by the photographer and may not be used without permission.

*