Pagini

Impresii critice la aproape 6 ani!

duminica am fost foarte impresionata de Stefan.
Sa va povestesc. In urma cu cateva zile pregateam pe blog cateva fotografii despre un vernisaj de pictura petrecut la Galeriile de arta. Stefan pe langa mine, observa tablourile si ramane profund impresionat de toate acele desene colorate. Insista sa-i arat toate picturile din fotografii, ma execut, si comentam pe marginea lor, impreuna. Despre sentimente si oameni buni, rai, monstrii si...nebuni.Taman tabloul ce imi placea mie si pe care l-am si postat cu cateva zile in urma a lui Laurentiu Dimisca - "rastignire" el imi zice foarte sigur pe el ca acei oameni, pictati sunt nebuni! Eu il privesc...curioasa la care imi mai explica odata " mami, deci nu am zis ca cel care a pictat este nebun! doar ca cei care sunt in desen...sunt nebuni!"
Pe mine ma bufneste rasul... la care se uita serios la mine si zice " auzi, mami, sa nu radem niciodata de artisti! da?"
Ei si intamplarea face sa intru in posesia altor cateva tablouri interesante, ale tanarului artist Ovidiu Marian, pe care tot la insistentele copilului "mamiii vreau sa ma mai uit la tablouri" le comentam impreuna in fata calculatorului, in sensul ca eu ascult si el vorbeste:

Am sa redau in cateva cuvinte explicatiile lui Stefan vizavi de cele care l-au impresionat in mod deosebit:


wow mami, uite aici, sunt doi oameni! Cel rosu, este foarte nervos pentru ca uite cum isi tine gura! parca ar tzipa la celalalt, care, pare foarte suparat pentru ca vezi, mami, isi tine ochii in felul acela de parca este suparat!"
Surpriza a fost chiar denumirea tabloului: "furia"



"aici mami, este un om! il vezi? pare fooooarte obosit! Si eu cred, ca este obosit pentru ca nu a dormit toata noaptea, a ascultat muzica, cred eu, iar maine dimineatza va trebui sa mearga la un concert pentru ca uite, aici in colt sus, i se vede chitara!"
Tabloul se numeste OM

 aici mami, sunt doi oameni care dorm!Pentru ca se vede ca stau intinsi cu mana sub cap....
 


acest desen imi place cel mai mult! Nu stiu ce inseamna, insa, eu l-as fi colorat !

 

La toate desenele a vazut CD-uri rotunde si colorate, "fix ca cele pe care le avem noi in DVD!"

5 comentarii:

Unknown spunea...

bvo,ana!hai ca se vad genele!:P

ana spunea...

multumim ema de trecere! da...seamana leit cu tati.
Multumim si de aprecieri!

Anonim spunea...

Ghideaza-l spre arta, copilul are "ochi" pentru asta, si nu e de neglijat. Bravo!

Unknown spunea...

:))))eu la altceva m-am referit, dar no tu stii mai bine.

ana spunea...

stiu stiu ;)

This photo is copyrighted by the photographer and may not be used without permission.

*